‹ Alle specialismen

Orthopedie

87Op de afdeling Orthopedie behandelen we houdings-, bewegings- en pijnproblemen. Altijd op de best mogelijke manier: persoonlijk, deskundig en gepland. Wij voeren gemiddeld zo’n 850 totale heupprothese operaties en 400 totale knieprothese-operaties per jaar uit. Wij streven continu naar verbetering en verrichten voortdurend wetenschappelijk onderzoek.

Voor alle aandoeningen van botten, banden, spieren en gewrichten aan het gehele bewegingsapparaat, waarvoor een orthopedisch consult gewenst is, kunt u bij ons terecht. Ook zijn wij u graag van dienst met een second opinion.

Team

Ons team bestaat uit 10 orthopedisch specialisten. Vergaande subspecialisatie zorgt ervoor dat we altijd kunnen handelen op basis van de laatste stand der techniek – altijd met de patiĆ«nt-artsrelatie centraal. De hoge kwaliteit van zorg combineren we met efficiĆ«nte bedrijfsvoering.

Haga Hand- en Polscentrum

De orthopeden van het HagaZiekenhuis hebben een intensieve samenwerking met het Haga Hand- en Polscentrum. Zo behoort dr. R.L.M. Deijkers zowel bij het behandelteam van Orthopedie, als bij het behandelteam van het Haga Hand- en Polscentrum.

App1

Download onze app

De afdeling orthopedie van het HagaZiekenhuis biedt ook voorlichting via een handige app. Patienten worden via de app geinformeerd over hun behandelpad.

De app is onder de naam Haga Orthopedie gratis te downloaden in de App- of Google Play Store.

Operatie in Zoetermeer

De orthopeden van het Haga opereren niet alleen op de Leyweg, maar ook in het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer. Het gaat dan vooral om planbare operaties. Reden is dat na de sluiting van de operatiekamers op de Sportlaan, de capaciteit voor alle operaties op de Leyweg ontoereikend is.

De orthopeden van het HagaZiekenhuis, Reinier de Graaf en LangeLand Ziekenhuis werken steeds intensiever samen in aanloop naar het nieuwe Orthopedisch Centrum in Zoetermeer in 2019.

Specialisten